firmaer og foreninger

Vi tilbyder de mest fantastiske rammer for både firma- og foreningsarrangement i det bakkede Søhøjland omkring Himmelbjerget. Her er der rige muligheder for både indendørs og udendørs aktiviteter, overnatning i hytte, glampingtelt, værelse, campingvogn/autocamper/telt, samt mødefaciliteter med forplejning efter behov.

HVORDAN SKAL JERES firma-EVENT SE UD?

Teambuilding, strategimøde, walk'n'talk eller noget helt andet? I bestemmer selv, hvordan jeres event skal se ud. Vi har overnatningsmuligheder i hytter og værelser til 25 personer, hvis alle ønsker at sove i enkeltværelse. Derudover har vi 5 fede glampingtelte til den helt specielle oplevelse med overnatning under teltdug...men i en lækker seng :)

Her på Skyttehuset har I masser af muligheder for at holde en event, der er lidt udover det sædvanlige. Lav en minigolf-turnering,  spil kongespil på den store teltplads ved vandet, snup en kano og ro til Himmelbjerget, gå, løb eller cykel langs Himmebjergruten og lad jer transportere over Svejbæksnævringen i vores soldrevne færge, tag frokostkurven med på picnic i vore 6 motorbåde, prøv en SUB eller en kajak i det rolige vand, hold jeres møder i vores opholdsstue ved vandet med overdækket terrasse, lav mad sammen på store gasgriller eller spis i vores café med panoramaudsigt....

Med andre ord, kom væk fra den ”normale trummerum”, kom ud i naturen, få noget godt gedigent kollega-nærvær i fantastiske, naturskønne rammer – det er ofte med til at få åbnet op for den gode samtale og oplevelser, der huskes efter man er kommer tilbage på kontoret igen.

Tina og jeg kan hver især trække på vores mangeårige erfaring fra erhvervslivet og det offentlige når vi hjælper med at få jeres firma-event på benene, og har I brug for eksterne kræfter til at arrangere, lede eller facilitere jeres event, har vi gode kontakter at trække på.

Her er links til et par avisartikler der fortæller lidt om pladsen og hvad vi står for som værtspar. 

Her finder du vores regler for grupper.

Kontakt os gerne hvis du vil vide mere.

/Torben og Tina​

et fantastisk sted til klub-turen

Er man en kajakklub, MTB-klub, løbeforening, vandrelaug eller anden gruppering hvor det aktive fællesskab betyder noget, er Skyttehuset en oplagt mulighed for jeres næste klub-tur. 

Vi har bla. haft besøg af adskillige mindre kajakklubber fra hele landet i sæsonernes løb, samt lagt plads til Havkajakroernes efterårstræf i september 2019, hvor 102 glade havkajakroere boltrede sig i de smukke Silkeborgsøer om dagen og hyggede med BBQ og  fællesspisning på terrassen.

Her finder du vores regler for grupper.

Kontakt os gerne hvis I vil vide mere om mulighederne for at afholde jeres klub-arrangement på Skyttehuset.

/Torben og Tina​

Skyttehusets outdoor camp

​​Svejbækvej 3, Virklund, 8600 Silkeborg