uden mad og drikke.....

vågn op til fuglefløjt.....og en lækker morgenmadstallerken

​Vores overnattende campinggæster kan nu forudbestille en lækker morgenmadstallerken hver dag i sæsonen, som enten kan nydes indenfor i den hyggelige café eller udenfor på terrassen med en fantastisk udsigt til bådene på søerne. Det er også muligt at få serveret morgenmaden som take-away og tage det med "hjem" i teltet, glampingteltet, vognen eller hytten. Læs om vores morgenmadstallerkener her. Vil man hellere have en pose friskbagt morgenbrød og basser med "hjem", kan det også forudbestilles i kiosken. Vi fortsætter naturligvis successen fra sidste sæson, med at servere områdets lækreste kaffe, latte og cappuccino brygget på økologiske kaffebønner fra Lavazza...uuuhmmmm :)  

​FÆRDIGRETTER PÅ FRYS

Som et aftenmåltids-tilbud til vores campinggæster, tilbyder vi et udvalg af lækre "mormor-retter" fra den lokale slagter, samt et udvalg af økologisk retter fra "Rigtig Mad". Disse retter er på frys og kan købes i kiosken til fornuftige priser. Retterne kan nemt og hurtigt opvarmes i egen ovn eller i de micro-ovne der findes i alle vores udlejningshytter, samt i de to campingkøkkener på pladsen. Se vores udvalg af færdigretter her.

Frokost-Tapas i cafeen

F​ra og med sæson 2021 har vi valgt at gøre tingene lidt anderledes i vores lille café ,som betyder at vi ikke serverer varme retter i cafeen. I cafeens åbningstider kan man købe kaffe, kage, snacks samt fadøl, lokal øl fra Kragelund Bryghus, vin og diverse kolde drikkevarer. Til frokost kl. 12-15, kan vi desuden byde på en tapas-anretning tilberedt med råvarer fra lokale producenter som kan enten nydes i cafeen, på terrassen eller som take-away. Tapas i take-away emballage kræver min. ordrer på 2 stk. Man er velkommen til at nyde en stille stund i cafeen selv om man ikke er overnattende gæst på pladsen. Se cafeens menu her.

cafeens åbningstider

Obs! Cafeen lukker kl 15:00 på søndag 6 juni.​

åbningstider fra maj

​​​

Klik på billedet for cafe menuen​​​lavazza og stempelkande

​​...uuuhmmm, dejlig kaffe fra Lavazza :)

Skyttehusets outdoor camp

​​Svejbækvej 3, Virklund, 8600 Silkeborg