shop & café

PLADSEN ER LUKKET . VI ÅBNER IGEN FREDAG DEN 8. APRIL.

SHOPPEN

vågn op til fuglefløjt.....og dejligt friskbagt morgenbrød :)

​Vores overnattende campinggæster kan hver dag i sæsonen forudbestille friskbagt morgenbrød og basser i shoppen. Brødet bestilles indenfor shoppens åbningstid og kan afhentes næste morgen fra kl. 08:00. 

​FÆRDIGRETTER og grill-pakker PÅ FRYS

Som et aftenmåltids-tilbud til vores campinggæster, tilbyder vi et udvalg af lækre "mormor-retter" fra Slagter Byskov i Skanderborg, samt et udvalg af økologisk retter fra "Rigtig Mad". Disse retter er på frys og kan købes i shoppen til fornuftige priser. Retterne kan nemt og hurtigt opvarmes i egen ovn eller i de micro-ovne der findes i alle vores udlejningshytter, samt i de to campingkøkkener på pladsen. Man kan desuden købe et udvalg af grill-pakker (pølser, steaks, kylling, hakkebøf) på frys. Disse kan tilberedes på egen grill eller en af de tilgængelige kul-griller på pladsen. 

shop med et godt udvalg af kolonialvarer og grej

I vores shop finder du et godt udvalg af kolonialvarer, is, slik, diverse drikkevarer samt et mindre udvalg af outdoor og camping grej. 

cafeen

Lækker kaffe og kage, vin, fadøl og snacks​

I vores hyggelige café kan man nyde en stille stund med lidt godt til ganen og den mest fantastiske udsigt til den rolige bådtrafik på Silkeborgsøerne. Vi fortsætter naturligvis successen fra sidste sæson, med at servere områdets lækreste kaffe, latte og cappuccino brygget på økologiske kaffebønner fra Lavazza...uuuhmmmm :)

Man er velkommen til at sidde indenfor i den hyggelige café, på den store terrasse eller ved bænkebordene helt tæt på vandkanten.​

Vores menu og prisliste til cafeen vil blive opdateret her på siden tættere på sæsonåbning i april :)

Skyttehusets outdoor camp

​​Svejbækvej 3, Virklund, 8600 Silkeborg