vandreferie

Drømmer du om at tage på vandreferie, hvor du oplever naturen helt tæt på? Så bør du overveje at tage et smut forbi området i Søhøjlandet omkring Himmelbjerget og Silkeborg. Her er der rige muligheder for vandring i et skønt kuperet skovlandskab langs Gudenåstrækningen.

Tag på vandreferie og bo midt i naturen

Skyttehusets Camping & Café, ligger midt i bøgeskoven med udsigt over Svejbæksnævringen, kun 5 kilometers vandring fra Himmelbjerget. Herfra kan du holde din vandreferie uden overhovedet at forlade området. Overnat i telt, campingvogn, hytte, værelse eller glampingtelt og benyt dig af vores hyggelige café når dagens vandring er ovre og der skal slappes af. Vil du spare på krudtet en dag og udforske området på nordsiden af Svejbæksnævringen, kan du checke afgangstiderne for vores lille soldrevne færge der dagligt transporterer gæster de 84 meter over til Aalekroen.​

Kontakt os angående vandreferie

Vi du vide mere om mulighederne for vandreferie med udgangspunkt i Skyttehusets Camping & Café, så kontakt os på telefon 86 84 51 11 eller via mail på mail@skyttehusetscamping.dk.

Skyttehusets Camping & Cafeteria

​​Svejbækvej 3, Virklund, 8600 Silkeborg