grupper og events

​Står du og skal planlægge det næste firmaarrangement eller personaleevent, så undersøg mulighederne hos Skyttehusets Camping & Café. Vi tilbyder de mest fantastiske rammer for jeres event i det bakkede Søhøjland omkring Himmelbjerget med rige muligheder for både indendørs og udendørs aktiviteter, overnatning i hytter/værelser/glampingtelte, mødefaciliteter og fuld forplejning.

Hvordan skal jeres event se ud?

Teambuilding, strategimøde, walk'n talk eller noget helt andet? I bestemmer selv, hvordan jeres event skal se ud. Vil I overnatte i vore luksushytter og holde møde i hyggelige lokaler med udsigt over den rolige bådtrafik gennem Svejbæksnævringen eller foretrækker I at mødes en stor tippi omkring bålet med udsigt over Julsø og Himmelbjerget? Her på Skyttehuset har vi masser af muligheder for at gøre jeres event til noget helt særligt. 

Hyg jer med et slag minigolf, snup en kano og ro til Himmelbjerget, gå langs Himmebjergruten og lad jer transportere over Svenbæksnævringen i vores soldrevne færge, tag frokostkurven med på picnic i vore 6 motorbåde, prøv en SUP eller en kajak i det rolige vand, hold jeres møder i vores opholdsstue ved vandet med overdækket terrasse, lav mad sammen på store gasgriller eller spis i vores café med panoramaudsigt.... med andre ord, kom væk fra den ”normale trummerum”, kom ud i naturen, oplev hinanden i nye, naturskønne rammer – det er ofte med til at få åbnet op for den gode samtale, der huskes når man kommer tilbage på kontoret igen. Har I brug for eksterne kræfter til at arrangere, lede eller facilitere jeres event, har vi gode kontakter vi kan trække på.

Kontakt os angående firmaarrangementer

Vi du vide mere om mulighederne for firmaarrangementer her på Skyttehusets Camping & Café, så kontakt os på telefon 86 84 51 11 eller via mail på mail@skyttehusetscamping.dk.​

Skyttehusets Camping & Cafeteria

​​Svejbækvej 3, Virklund, 8600 Silkeborg