Fin 12 hullers minigolfbane til alle aldre​ - mere info

Masser af muligheder for aktiviteter med/for børn

​Hos os er naturen tæt på, så vi er jo heldige at være omgivet af én kæmpe stor og dejlig legeplads - naturen. Vi har selvfølgelig også aktiviteter og faciliteter specielt egnede til børn. Herunder er lidt ideer til dig, der har børn med på camping:

Badetur

Man kan bade fra søbredden på campingpladsen. Eller man kan gå godt 1 km til Slåensø. Med sine dejlige naturbadesteder.​ Tjek vandtemperaturen i Julsø ikke langt fra campingpladsen.

​Gåtur med gode aktiviteter

Hvad med en god gammeldags skovtur? Smør en dejlig madpakke og vælg en rute, der passer til dig og dine børn. Der er masser af muligheder for korte eller længere ruter, hvor I kan stoppe op ved en bænk og nyde madpakken i skoven og ved vandet. Husk håndklæder, så I kan snuppe en badetur i den smukke Slåensø undervejs. Måske kender du ”Bestigbjerge”? Her kan I udvælge en ”bjergtop” og ”bestige” den. Samtidig kan I registrere jeres "besejring" af bjerget. Se mere her: https://bestigbjerge.dk/ Der er mange gode toppe inden for kort afstand i bil. Kig ind i receptionen, og find bjergene på vores store vægkort. En mulighed er også at gå efter små skatte. Download app’en Geocaching på smartphone. Der findes en del skatte/caches i gåafstand fra campingpladsen.

Aktiviteter på vandet

Der er mange muligheder for at have det sjovt på vandet. Vi har SUPs, kajakker, kanoer og motorbåde til udlejning. Vi har særlige børne- og juniorredningsveste.

SUPs: SUP står for Stand Up Paddling og er et board, man står oprejst på, mens man ror stille og roligt afsted. Mange børn synes det er sjovt at sidde ned og paddle. Mindre børn kan sagtens sidde på et paddleboard, mens mor eller far sørger for fremdriften.

Kajakker: Vi har til sæson 2022 indkøbt 4 fantastiske børne-havkajakker. Kajakkerne ligner rigtige voksenkajakker, men de passer perfekt til børn fra 6-10 år, selvfølgelig med mor eller far i nærheden. Vi har også almindelige, stabile havkajakker, som børn fra ca. 11-12 års alderen kan benytte, samt to havkajakker beregnet til to personer, hvor den ene sagtens kan være et barn fra 8-10 års alderen. Desuden har vi en sit-on-top kajak, indrettet til to voksne og et mindre barn.

Kanoer: Kanoerne er meget stabile og har plads til 3 voksne, eller 2 voksne og 2 mindre børn. Det er oplagt at tage madpakken med og ro en dejlig tur ned i Paradiset - det hedder det faktisk, og det er der en grund til  Vi har små padler, så børnene også kan være med til at padle.

Motorbåde: Fra sæson 2022 kan I leje vores nye elbåd. Det er en rummelig og superstabil båd med elmotor. Her kan I virkelig nyde naturen fra vandsiden. Motoren er næsten lydløs, så I tøffer lige så stille afsted i den smukke natur, mens I kan sidde og snakke sammen uden problemer. Herudover har vi vores 5 benzindrevne motorbåde.

Fiskeri: Man må fiske fra alle vores bådebroer samt i den lille Mørksø.

Legeplads

Vi har en god legeplads til mindre børn med klatretårn, balancebane, hængebro, rutchebane og gynge. 

Fitness-stativ

Til de lidt større børn (i selskab med en voksen), har vi et fitness-stativ og område hvor man kan få sved på panden :)

Bordtennisbord

Bordtennisbordet er populært for børn i alle aldre. Kom ind i receptionen og lån bats og bold gratis.

Spil til låns

Vi har en del forskellige spil, I kan låne gratis:

Udendørs spil: Kongespil, stigegolf, kroket, kæmpemikado, petangue og ringspil

Indendørs spil: Terninger, kortspil, backgammon, bordcurling​​

Skyttehusets outdoor camp

​​Svejbækvej 3, Virklund, 8600 Silkeborg