Mountainbike (MTB)

Søhøjlandet kan byde på nogen af landets allerbedste MTB spor - og de er alle inden for rækkevidde når du campere her på Skyttehusets Outdoor Camp. De to MTB spor, "Danmarks Tag" og det forholdsvist nye spor i Vesterskoven kan begge nås indenfor opvarmningen. Hvis du hellere vil til sporene i Nordskoven, kan du tage vores lille el-drevne solfærge over Svejbæksnævringen og køre de spor på din MTB. 

Hvis du ikke har brug for at et adrenalin-rush på de fede MTB spor, men bare vil ud og udforske den fantastiske natur i Søjhøjlandet, findes der et hav af muligheder lige udenfor pladsen. Vi kan hjælpe med kort og GPS info i Receptionen

​udlejning af Mountain bikes

Vi har et samarbejde med Cykelfavoritten i Silkeborg om udlejning af MTBs for vores overnattende gæster. Du bestiller din MTB direkte hos Cykelfavoritten før dit ophold og de bringer/afhenter cyklen for dig...nemt :)

Kontakt Cykelfavoritten her

Husk at vi også tilbyder udlejning af SUP, Kano, Kajak og motorbåde...for man skal trods alt ikke gå ned på grejet, som man jo siger :)

moutainbike (MTB)

​MTBs kan lejes gennem Cykelfavoritten i Silkeborg. De bringer/afhenter cyklen for dig.  (obs. kun for vores overnattende gæster)

 Kontakt Cykelfavoritten her

Skyttehusets outdoor camp

​​Svejbækvej 3, Virklund, 8600 Silkeborg