skyttehusets camping & café er lukket for sæsonen. Tak for i år :)

Online booking til næste sæson åbner 15/12.​

Skyttehusets café

cafeen med den smukke udsigt og den høflige selvbetjening :)

Skyttehusets Café er et unikt spisested i de mest naturskønne omgivelser ved Silkeborg tæt på Himmelbjerget. 

Man kan vælge at nyde maden indenfor i den hyggelige café eller udenfor på terrassen med en fantastisk udsigt til bådene på søerne. Cafeen laver ikke retter til take-away.

Til vores overnattende gæster tilbyder vi også et lækkert grill-selv arrangement, hvor vi leverer råvarerne, som I selv tilbereder på store gasgriller under halvtag med udsigt til vandet (min. 20 personer).​​ Arrangementer afholdes kun udenfor højsæsonen og efter særlig aftale.

KIG FORBI

Al mad bestilles ved personligt fremmøde. Det er desværre ikke muligt for køkkenet at tilberede mad til bestemte tidspunkter. Ved madbestilling udleveres drikkevarer samt en "bibber" som...nå ja...bibber :) når maden er klar til afhentning. Normal ventetid er 15-20 minutter. På meget travle aftner kan ventetiden være længere. Kom gerne før kl. 18:15, hvis du vil undgå lang ventetid en dejlig varm sommeraften! Er I en gruppe på 8 personer der ønsker at besøge cafeen, så kontakt os venligst på forhånd - det gør os i bedre stand til at kunne betjene jer :)​​

​​Både pladsens gæster såvel som gæster udefra er meget velkomne til at benytte sig af caféen, der kan byde på et udvalg af varme og kolde retter, øl vand og vin samt lækre kaffespecialiteter, varm chokolade mm. Se cafeens menukort for 2020 her.

cafeens åbningstider

​​Cafeen er nu lukket for sæsonen - tak for i år :)​​


​​lavazza og stempelkande

SPØRGSMÅL VIA TELEFON, MAIL ELLER ONLINE

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 84 51 11 eller via mail på mail@skyttehusetscamping.dk.​​

Skyttehusets outdoor camp

​​Svejbækvej 3, Virklund, 8600 Silkeborg

Find information

Se priser 2020