skyttehusets outdoor camp åbner for sæsonen d. 31. marts, 2021

Online booking er åben :)

Skyttehusets café

cafeen med den smukke udsigt og den høflige selvbetjening :)

F​ra og med sæson 2021 har vi valgt at gøre tingene lidt anderledes i vores lille café.

​MORGENMADSTALLERKEN

Vores overnattende campinggæster kan nu forudbestille en lækker morgenmadstallerken hver dag i sæsonen, som enten kan nydes indenfor i den hyggelige café eller udenfor på terrassen med en fantastisk udsigt til bådene på søerne.

​​

Det er også muligt at få serveret morgenmaden som take-away og tage det med "hjem" i teltet, vognen eller hytten. Vi fortsætter naturligvis successen fra sidste sæson, med at servere områdets lækreste kaffe, latte og cappuccino brygget på økologiske kaffebønner fra Lavazza...uuuhmmmm :) 

​​Cafeen har ikke varme måltider på menuen, men som et aftenmåltids-tilbud til vores campinggæster, vil vi tilbyde et udvalg af lækre færdigretter på frys, som kan købes i kiosken til fornuftige priser. Disse retter kan nemt og hurtigt opvarmes i micro-ovn som der findes i alle vores udlejningshytter, samt i de to campingkøkkener på pladsen.

Lidt godt til ganen

I cafeens åbningstider kan man nyde et udvalg af lækre kager, små snacks fra lokale producenter samt øl, vin og vand og naturligvis den dejlige kaffe fra Lavazza...uuhhhmmmm :) Man er velkommen til at besøge og nyde en stund i vores café, også selv om man ikke er overnattende gæst på pladsen.

cafeens åbningstider

​​​...kommer i forbindelse med åbning af pladsen :)

​​lavazza og stempelkande

​...uuuhmmm, kaffe fra Lavazza :)​

SPØRGSMÅL VIA TELEFON, MAIL ELLER ONLINE

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 84 51 11 eller via mail på mail@skyttehusetscamping.dk.​​

Skyttehusets outdoor camp

​​Svejbækvej 3, Virklund, 8600 Silkeborg