REGLER FOR GRUPPER

​Vi ønsker at bevare vores lille perle som en campingplads i den smukke, rolige natur, så derfor beder vi grupper om at tage helt særlige hensyn med følgende opmærksomhedspunkter:

  • En gruppe er en flok på mindst 8 personer, som ønsker at benytte faciliteterne på Skyttehuset som samlet flok
  • Specielt aften og tidlig morgen bedes man respektere, andre gæster, da vi er underlagt af campingreglementet, skal der være ro på pladsen kl. 22.00
  • Det er ikke tilladt at opstille særlige telte eller pavilloner til at samle gruppen i, uden aftale med os. Gruppen vil blive bedt om at tage pavillonen/teltet ned
  • Det er ikke tilladt at invitere gæster til gruppen udefra uden forudgående aftale med os

  • Gruppen er velkommen til at benytte området ved vandet, den overdækkede terrasse og opholdsrummet, under hensyntagen til øvrige gæster på pladsen. Området skal efterlades opryddet.

VI ØNSKER AT BEVARE NATURENS RO

Vores campingplads ligger midt i naturen, i skov og ved vand. Det er en lille plads med smukke omgivelser. Mange af vores gæster kommer her igen og igen, fordi her er smukt, naturskønt og ikke mindst roligt. Vi værner derfor om roen så meget det nu kan lade sig gøre, når mange mennesker bor tæt sammen. Når man er en gruppe, vil man gerne samles, snakke og hygge sig sammen og det skal man selvfølgelig have lov til. Men under særlig hensyntagen for ikke at genere pladsens øvrige beboere. Campingpladsens placering gør, at al lyd forplanter sig og forstærkes – det ”runger i skoven”. Det bryder derfor i meget høj grad en stille aften, når en gruppe mennesker sidder midt på pladsen og snakker højlydt på kryds og tværs. Gruppen opdager det ofte ikke selv, da man jo blot hygger sig. Men dette er ofte til stor gene for øvrige campister. Vi ønsker, at alle skal kunne nyde deres aften foran telt, campingvogn eller hytte i fred og ro.

  /Flemming og Betina. 

Skyttehusets outdoor camp

​​Svejbækvej 3, Virklund, 8600 Silkeborg