Betina & Flemming

Vi er Jeres nye værtspar her på Skyttehusets Outdoor Camp fra sæson 2024. Vi overtager stafetten efter Tina & Torben og vi glæder os til at møde Jer alle på vores fantastiske campingplads. 

Selvom vi er nye her på Skyttehuset, så er vi erfarende indenfor turisme og camping. Vi er selv campister og elsker campinglivet. 

Betina er opvokset indenfor turisme og har gennem mange år arbejdet med dette, både på salgskontoret og ude på destinationer. Derudover har hun i en årrække været souschef på en større restaurant i Vejle. Siden 2018 har hun drevet campingplads og nu glæder hun sig til at være Jeres værtinde i de næste mange år på Skyttehuset.

Flemming er uddannet tømrer og byggetekniker. Siden 2013 har han været faglærer på tømreruddannelsen. Ved siden af sit arbejde, har Flemming altid støttet og hjulpet Betina med hendes arbejde først indenfor turisme og siden 2018 på campingpladsen. Flemming glæder sig meget til at være Jeres vært og i fremtiden arbejde fuldtids indenfor campingverdenen. 

Privat har Betina & Flemming dannet par siden 1996 og har 2 store drenge, Nicolai og Tobias, som også vil blive en del af teamet på Skyttehuset. Nicolai er i lærer som tømrer, mens Tobias er venter på at blive gammel nok til at komme ind i militæret. Nicolai kommer særligt til at hjælpe til på de grønne arealer, mens Tobias vil være at finde i caféen, receptionen og butikken. 

Vi glæder os til at byde Jer velkommen på Skyttehuset

Betina & Flemming Johansen

Skyttehusets outdoor camp

​​Svejbækvej 3, Virklund, 8600 Silkeborg