her er godt nok dejligt....​

​Efter ca. 5 km gennem den flotte bøgeskov, helt der ude hvor man ikke kan komme længere, ligger vores lille hyggelige campingplads med tilhørende café. Pladsen er omgivet af skov og ligger direkte ved vandet med den smukkeste udsigt over Svejbæksnævringen.

Vi har plads til 50 campingvogne/autocampere og ca. 40 telte. Der foruden har vi 6 luksushytter m. køkken/toilet/bad, 1 mindre og simpel campinghytte, 5 skønne glampingtelte samt 6 værelser m. fælles bad- og toiletfaciliteter.

Vi har en fin minigolfbane samt udlejning af MTB,  kanoer, kajakker, SUPs og motorbåde. Tag en tur til Himmelbjerget på cykel om formiddagen, lej en båd og besøg Paradisøerne om eftermiddagen og slut dagen af med et godt måltid mad og et glas vin i cafeen. Hvis du vil besøge Silkeborg by, har vi en lille soldreven færge med en fast sejlplan over Snævringen mellem campingpladsen og Svejbæk med gode bus og togforbindelser.

Hjejlen, verdens ældste hjuldamper, har anlægsbro ved Skyttehuset og man kan sejle med en tur til Himmelbjerget eller Silkeborg og retur. Har du din egen båd med, er der mulighed for at lægge den til ved en af broerne i vores lille private marina.

Slåensø, som er en af Danmarks reneste søer, ligger kun 10 min. gang fra campingpladsen. Gå en rask tur rundt om søen eller tag en frisk dukkert ved et af de små badesteder. Vil man ud på en lidt længere gåtur, er det oplagt at vandre den ca. 1 time lange tur til Himmelbjerget. 

Er du mere til løb eller MTB så husk endelig de hurtige sko og din cykel og lad dig udfordre af det kuperede terræn i området. Silkeborgsøerne er eftertragtede for de gode fiskerimuligheder og vores gæster er velkomne til at fiske gratis fra pladsens broer eller leje en af vore motorbåde.

I cafeen med panoramaudsigt over Svejbæksnævringen serverer vi morgenmad til vores overnattende gæster. Når man kommer hjem fra dagens udflugt i den skønne natur, kan man nyde en kold fadøl, et glas vin, en cappuccino og evt. lidt godt til ganen, mens man iagttager den rolige trafik af kanoer kajakker og både på vandet.

Er man til oplevelser i smuk natur med mulighed for både outdoor aktiviteter og rolig afslapning, er Skyttehusets Outdoor Camp absolut et besøg værd.

Vi ser frem til at byde jer velkommen :)

Venlig hilsen

Tina og Torben

Skyttehusets outdoor camp

​​Svejbækvej 3, Virklund, 8600 Silkeborg